Jag är väldigt nervös, är det normalt?

Ja - de flesta känner sig lite nervösa före en session, det är helt naturligt. Ofta blir kunderna lite förvånade över hur "normalt" och naturliga det hela kändes.
Vi är verkligen fokuserade på att skapa säkra och bekväma sessioner och få det att bli roligt och intressant. INGENTING tvingas eller pressas fram, och du har all rätt att sätta dina egna gränser i sessionen.
Vi arbetar med informerat samtycke och tydlig kommunikation hela tiden och du respekteras fullt ut i erfarenheten. Kontakta mig gärna om du vill ha ett kort telefonsamtal om det för att se om det känns rätt för dig.

Kommer Yoni Mapping Therapy lösa mitt hälsoproblem?

Vi hävdar inte att Yoni Mapping Therapy behandlar, förhindrar eller botar någon medicinsk eller psykisk sjukdom.
Alla kunder har olika erfarenheter från sina sessioner. Många av våra kunder har upplevt Yoni Mapping Therapy som fördelaktigt för deras övergripande välbefinnande och hälsa. Många kunder har också upplevt en markant förbättring eller lösning av deras specifika hälsoproblem.
Många kunder rapporterar att de har märkt förbättringar eller känner sig mer i kontroll inom områden som mental hälsa, känslomässig healing från tidigare erfarenheter, energinivåer, libido, kroppsbild, stressnivåer, intimitet med en partner, medvetenhet om njutning, motivation att ta hand om sig och förmåga att hävda tydliga gränser runt sin kropp och sexualitet.
Med detta sagt, handlar Yoni Mapping Therapy inte om att "lösa" eller "fixa" någonting, det handlar om att lyssna till din kropp.

När du närmar dig din kropp som ett förhållande att upptäcka snarare än ett problem att fixa, börjar du tänka på ett helt nytt sätt. - Jena La Flamme

Vem är denna modalitet inte lämplig för?

Yoni Mapping Therapy är för närvarande inte rätt för dig om:
*Du är i graviditetens första trimester - vi arbetar med kunder efter 12 veckor.
*Du är gravid och har en historia av missfall eller för tidig födelse - bara för att vara på den extra säkra sidan!
*Du har nyligen fött barn - vänta tills minst 6 veckor efter förlossningen för en session.
*Du har opererats i buken eller bäckenet - vänta minst 6 veckor för en session för att ge din kropp en chans att läka.
*Du är just nu i ett tillstånd av trauma - denna modalitet är inte lämplig om du befinner dig i ett svårt och instabilt mental tillstånd. Vänligen sök efter lämpligt stöd om så är fallet.
*Du är under 18 år - vi kan inte erbjuda sessioner till personer under 18 år.


Är det säkert för gravida kvinnor?

Ja, om det är säkert att ha sex, så är det säkert att få en skonsam massage (även om vi inte arbetar med kvinnor som har en histora med för tidig födelse eller missfall - bara för att vara säker!). Sex kan trycka på livmoderhalsen ganska mycket, och i detta kroppsterapi för gravida kvinnor fokuserar vi inte på livmoderhalsen alls.
Vi arbetar så mjukt och försiktigt med gravida kvinnor - det finns inget plötsligt eller intensivt på något sätt. Det inre yoni-arbetet är avsiktligt långsamt och avkopplande och vi trycker inte någonstans nära barnet. Vi har kuddar för att höja din kropp så att du är bekväm.
Massage är ett utmärkt sätt att förbereda sig för födseln, speciellt stretching runt perineum för att göra plats för barnet och förhindra sannolikheten för bristningar - vilket är något som också många barnmorskor och doulas gör! Vi arbetar också specifikt med inre ligament och det kan ha en positiv inverkan på barnens passage genom födelsekanalen.


Hur många sessioner behöver jag? Hur långt tid bör det gå mellan sessionerna?

Många kunder kommer bara för en session - och en enda session kan vara väldigt bra. Att komma åter för uppföljning är dock en fantastisk upplevelse, eftersom du kommer märka att det skett förändringar, att de "hemläxor" man gjort påverkat och attt man går igenom olika processer i sessionerna.
Om du väljer att göra mer än en session rekommenderar vi att du bokar med 3-6 veckors mellanrum för maximal nytta.


Vad händer om jag får min mens före sessionen?

Försök att schemalägga din session vid en tidpunkt då du inte kommer att ha mens, det kan vara bekvämare för dig på det sättet. För mig är det inga problem. Vi blöder alla. Mens är naturligt. Det handlar dock om din bekvämlighet, känn vad som passar dig.
Om det händer att du börjar menstruera före en session och känner dig obekväm så kontakta mig.


Jag är inte i andlig, jag gillar inte flummighet ... är det här för mig?

Oroa dig inte! Även om det kan verka så är Yoni Mapping Therapy långt ifrån flummigt. Jag strävar efter att göra den här upplevelsen bekväm och normal. Det handlar inte om att tro på någon eller något - det handlar om att utforska vad som händer i din kropp.


Vad är skillnaden mellan "Yoni Massage" och "Yoni Mapping Therapy"?

"Yoni Massage" är en term som används av många olika människor och kan betyda många olika saker.
Vissa människor kan erbjuda Yoni Massage som en mild bäckenmassage, vilket kan vara en ganska vacker upplevelse. Andra kan använda namnet "Yoni Massage", och då erbjuda coaching och helkroppsmassage utan yoni-beröring. Ytterligare andra kan erbjuda en sexuell tjänst som kallas "Yoni Massage". För andra utövare är det relaterat till Tantras andliga väg.
I grund och botten är allt vi vet säkert om "Yoni Massage" att det erbjuds någon form av massage i - men alla utövare arbetar olika.

Så om du har tittat på Yoni Massage - tala med din utövare om exakt vad de erbjuder så att du vet vad som erbjuds. En del Yoni-massageterapeuter har gått igenom olika typer av utbildningar, andra är självlärda. Det finns några otroliga utövare där ute och det finns en del utövare att vara försiktig med. Att ha en bra hemsida med bra copywriting, eller mycket kvalifikationer och utbildning, garanterar inte nödvändigtvis att utövaren är bra. När du väljer en utövare är det viktigt att det känns rätt för dig. Om du är osäker kan du ordna en telefonsamtal med dem för att få veta mer.
"Yoni Mapping Therapy - The Bliss Method" - är en särskild registrerad metod som endast utförs av kvinnorna på denna webbplats :http://www.yonimappingtherapy.com/  som ett holistiskt väg för kvinnors bäckenhälsa. Den är registrerad som en metod av IICT. Utövarna har gått igenom ett 6 månaders intensivt träningsprogram och standarden på behandlingarna är hög. Det finns en uppförandekod som vi följer och sessioner följer alltid en viss struktur. Fokus ligger inte på att försöka ge dig en "behaglig upplevelse" - men träffar dig där du är och erbjuder dig verktyg och metoder för att ta med dig i ditt dagliga liv för att fördjupa din relation med din bäckenregion och din Yoni. Vi bekräftar och välkomnar alla aspekter av kvinnor - fysisk, mental, emotionell, andlig och sexuell.
Det är inte en sexuell tjänst, utan en 3 timmars resa med utforskande och lärande om din unika kropp och bäckenregion.
Var uppmärksam på att allt eftersom dennna metod blir allt mer populär, kan andra använda samma eller liknande namn (Yoni Mapping Therapy) utan att ha någon officiell utbildning. Det finns en underbar kvinna i Danmark, Diana Diakova, som erbjuder Yoni Mapping. Hennes metoder är kraftfulla och annorlunda mot denna speciella modalitet.
Alla kvinnor som utbildats professionellt i Yoni Mapping Therapy - The Bliss Method (och registrerade som Yoni Mapping Therapy Practitioners) finns på denna webbplats: http://www.yonimappingtherapy.com/