Online coaching


Lever du det liv du vill leva?  

Eller är du redo för en förändring?

Du har alla svar inom dig och som coach hjälper jag dig att hitta dem. 

När man står inför att göra förändringar och hitta sin väg i livet kan det vara skönt och väldigt effektivt att ha någon vid sin sida. 

Med mig kan du prata om ALLT.  Hela du är välkommen med alla dina funderingar och jag skulle verkligen vilja ge dig det stöd du behöver för att förbättra din realation med dig själv och hitta din väg i livet. 

Ett samtal är 55 minuter och sker via telefon eller Skype/Zoom beroende på din preferens. 

Om du känner dig dragen till den här typen av coaching men osäker kan du alltid boka ett första kostnadsfritt 15 min långt möte där vi kan känna in varandra och sen kan du bestämma om du vill gå vidare och boka en session eller flera.  Hör av dig via mail om du har några frågor eller vill boka ett första kort samtal:  yonimapping@gmail.com

Coaching görs med fördel i en serie om minst fem gånger men även ett samtal kan ge dig många insikter och kraft att påbörja en föränding som tar dig närmare dina mål och det liv du vill leva.

Lever du det liv du vill leva?  

Jag har, förutom min erfarenhet från många år med Yoni Mapping Therapy, gått den av ICF godkända utbildningen "Modigt Ledarskap" och "Body coaching"