Jag gör alltid mitt yttersta för att skapa en så trygg plats som möjligt för dig, där du kan känna att hela du är välkommen. 

Coaching: Vi sitter ner och talar om hur du mår, varför du kommit till mig. Här finns möjlighet att tala om VAD SOM HELST - hela du är välkommen.

Utbildning: Relaterat till bäckenhälsa, njutning och anatomi etc.

Homeplay: Du får övningar anpassade till dig som du kan göra hemma för att fördjupa kontaktien med din yoni.

Härligt avslappnande helkroppsmassage: för att du ska känna hela din kropp och öppna upp för att ta emot.

Terapeutisk mag- och bäckenmassage: för att släppa spänningar och blockeringar i magen och bäckenet, öka blodcirkulationen, avslappningen och känsligheten.

Mjuk yttre och inre massage av din yoni och yoni mapping: Med ditt fulla samtycke och med en öppen kommunikationskanal arbetar vi mjukt med att släppa spänningar och öka blodcirkulationen, känsligheten och medvetenheten. Vi utforskar tillsammans din yonis inre värld. Vi hittar områden som känns spända, avslappnade, njutningsfulla, känsliga och numma. Vi kan hitta platser där känslor lagrats och vi talar om vad som händer i dig under massagen.

Efteråt känner många sig mer levande och med en större känslighet i bäckenet, en djupare kontakt med sin kropp och en nyfunnen respekt för sin vagina. Alla sessioner är olika eftersom verje kvinna är unik.

Kommunikationen är väldigt tydlig under hela sessionen, allt går långsamt och är baserat på empowerment och respekt.