Yoni Coaching session - Online coaching

Ett unikt erbjudande - 50% på ditt första samtal

Längtar du efter ett mer levande liv?

Har du frågor kring sex, lust, intimitet, kropp? *


Låt mig hjälpa dig att hitta din kraft!

*Även andra teman är välkomna - du är välkommen precis som du är!

Efter många års erfarenhet av coachande och rådgivande samtal kring sex, kropp och relationer i samband med Yoni Mapping Therapy sessioner, är jag nu stolt över att kunna erbjuda dessa coachande samtal separat. Dessa samtal kan stärka, läka och vägleda dig på din resa mot insikt, acceptans, välmående och personlig utveckling.


Specialerbjudande: 50% Rabatt på första samtalet. Helt utan förpliktelser!!

Jag vill erbjuda dig halva priset på ditt första samtal - ta chansen och våga prova nu - se vad ett samtal kan göra! Detta är en fantastisk möjlighet att prova på coaching och uppleva fördelarna med personlig vägledning till ett reducerat pris. 


Vad är samtalscoaching?
Min samtalscoaching är utformad för att hjälpa dig att:

  • Utforska och bearbeta känslor och upplevelser: genom djupgående samtal hjälper jag dig att identifiera och förstå dina känslor och mönster.
  • Skapa strategier för personlig utveckling och självkärlek: Lär dig att acceptera och älska dig själv fullt ut, och bygga upp dtt självförtroende.
  • Navigera livets utmaningar och övergångar: Oavsett om du står inför stora förändringar eller behöver stöd i vardagen finns jag här för att hjälpa dig att hitta balans och komma till insikt. 

Varför du ska boka ett samtal:

Personlig utveckling: Utforska dina djupaste önskningar och rädslor i en trygg miljö. 
Emotionell Läkningsprocess: Bearbeta tidigare trauman och negativa erfarenheter. 
Ökad Medvetenhet: få insikt om dig själv och dina relationer. 
Verktyg och tekniker: lär dig hantera stress, sätta gränser och kommunicera effektivt. 

Jag känner inte dig ännu men om jag får gissa känner du igen dig i det här:

Du behöver få prata om dig! Om dig och dina behov. Om vad som funkar för dig och vad som inte funkar. Du känner att du skulle behöva grotta ner dig i din specifika frågeställning utan att behöva lyssna på andra och komma på lösningar på deras problem.

Du behöver någon som lyssnar och fokuserar på DIG!!!
DU behöver lyssna och fokusera på DIG!
Investera tid och energi i dig! Det är du värd!

Ibland känns tankarna som en härva, man vet att man vill och behöver komma vidare, fatta ett beslut, förändra en vana, men man vet inte hur.

Sedan 2017 har jag arbetat med 100-tals kvinnor som kommit till mig med en önskan om att uppleva mer. Mer njutning, mer glädje, mer inspiration, mer ork. Mer, mer, mer av sånt som känns bra och för dem och mindre av det som stjäl energi. Jag har en examen i Kostvetenskap från Göteborgs universitet och har arbetat med kostrådgivning, personlig träning, klassisk massage, tantramassage, och kvinnors sexuella empowerment. Jag har, förutom min erfarenhet från många år med Yoni Mapping Therapy™, studerat de av ICF godkända utbildningarna ”Modigt Ledarskap” och ”Body coaching”. 


Det här har verkligen hjälpt mig att komma vidare!
Du är en helt fantastisk coach!
Nu vet jag äntligen hur jag ska göra!
Tack så mycket för, ännu en, jättebra coachingsession!

– Sagt av tidigare klienter

Genom åren har mina specialområden blivit kvinnors

  • Hälsa, kost & träning
  • Sexualitet & relationer
En coach hjälper dig att hitta vägen framåt.
Vi fokuserar på NUET och på FRAMTIDEN
  • Var är du NU?
  • Vart vill du?
  • Hur ska du ta dig dit?

Du har alla svar inom dig och som coach hjälper jag dig att hitta dem. När man står inför att göra förändringar och hitta sin väg i livet kan det vara skönt och väldigt effektivt att ha någon vid sin sida. Om du vill det så inkluderar jag även rådgivning i samtalet. 

Att arbeta med mig är enkelt. Vi ses online eller på telefon, du bokar själv tider som passar ditt schema. Med mig kan du prata om ALLT. Hela du är välkommen med alla dina funderingar och jag skulle verkligen vilja ge dig det stöd du behöver för att förbättra din realation med dig själv och hitta din väg i livet.
Ett samtal är vanligen 50 minuter och sker via telefon eller video beroende på din preferens.

Jag längtar efter mer!
Jag är redo för förändring!


Specialerbjudande: 50% Rabatt på första samtalet. Helt utan förpliktelser!!
Jag vill erbjuda dig halva priset på ditt första samtal - ta chansen och våga prova nu - se vad ett samtal kan göra! Detta är en fantastisk möjlighet att prova på coaching och uppleva fördelarna med personlig vägledning till ett reducerat pris. 


Coaching görs med fördel i en serie om minst fem gånger men även ett enda samtal kan ge dig många insikter och kraft att påbörja en föränding som tar dig närmare dina mål och det liv du vill leva. Coaching är dock inte terapi och kan inte ersätta psykolog eller kurator. Vi jobbar med olika frågeställningar och fyller olika syften.

Detta erbjudande handlar alltså om coaching - jag kommer inte svara på några personliga frågor om mig.

Har du frågor innan du är redo att boka? 

Tveka inte att maila mig på: yonimapping@gmail.com