Nyårslöften

Nytt år, nya tag. För många innebär den här tiden på året att man tar en ordentlig titt på vad man vill förändra  i sitt liv. Många avlägger löften om att sluta röka, börja träna och äta hälsosammare.  

Om de här gamla vanliga löftena känns tråkiga vill jag föreslå ett alternativt nyårslöfte:

Börja älska dig själv mer!  

Det är så vanligt att tycka och tala illa om sig själv att man knappt reagerar. Lyssna på din egen inre dialog en dag och räkna efter hur många gånger du hejjar på dig själv och hur många gånger du påpekar dina fel och brister.

Nu kan jag ju inte veta, men om din inre kritiker är lika talför som min var för några år sedan så skulle du må väldigt bra av att skruva ner volymen på henne. Bli din egen bästa vän och största supporter. 

Det är ok att älska sig själv precis som man är - då blir det också SÅ mycket lättare att sluta med de vanor som inte gör att du mår särskilt bra och börja ta hand om sig själv på ett mer kärleksfullt sätt.

Så säg till din spelgelbild varje dag: “Jag älskar dig! Tack för allt du gått igenom som tagit mig hit idag. Jag lovar att börja ta hand om dig bättre och att fortsätta älska dig i all evighet. Berätta nu för mig vad du behöver!“

Den 22 januari startar jag en kurs som jag kallar “Yoni Power djupdykning”. Vi möts en gång i veckan i 6 veckor och målet är att lära känna och älska sin kropp och sin sexualitet mer. I höstas höll jag den här kursen i två omgångar och den var väldigt uppskattad. Är du nyfiken på att vara med? Maila mig för mer information.
Så här härligt skrev en tidigare deltagare efter kursen:

"Att få möta andra kvinnor i ett sånt här forum är så otroligt stärkande och viktigt. Att utforska och prata tillsammans med med-systrar känns absolut nödvändigtför att stärka kvinnor och göra den här världen till en bättre plats!
Jag har börjat förstå mitt värde och när en gör det blir så många saker som varit svåra så lätta och att stå upp och ta hand om sig själv blir en självklarhet."


15jpg