Ett space för kvinnor med yoni.

Vill du komma och utforska din kraft med oss?

6 träffar 
Varannan vecka 
Tid: 18:30-21:00
Fast grupp, ingen drop in.
Max 12 deltagare.

Vill du lära känna dig själv och din kropp mer och komma i bättre kontakt med ditt underliv och din sexualitet?
Är du nyfiken på att undersöka vad som håller dig tillbaka, vilka tankar och känslor du har inför din kropp och din sexualitet?
Vi träffas vid 6 tillfällen och kommer hem till oss själva och våra kroppar. Vi kommer använda oss av rörelse, meditationer, visualiseringar, beröringsövningar, bröst- och yoni-massage, sharing, andningsövningar etc.

*Alla övningar kommer naturligtvis att vara frivilliga, och vi kommer tillsammans att behöva skapa ett tryggt space för alla. Vissa moment kommer kräva en del djärvhet, men det är alltid ok att stå över. Hör av dig om du har några frågor.

*Räkna med en del "homeplay" - övningar att göra hemma mellan träffarna (max 20 min per dag) - inget att oroa sig för. Man gör så mycket man vill.
__________________________

Kostnad: 2000:- för alla 6 träffar.

Anmälan är bindande och görs genom att maila: maria@yonipower.se & Swisha till 1230951004. Skriv YoniPower som meddelande.
__________________________________________________
Sagt av tidigare deltagare:
"Att få möta andra kvinnor i ett sånt här forum är så otroligt stärkande och viktigt. Att utforska och prata tillsammans med med-systrar känns absolut nödvändigt för att stärka kvinnor och göra den här världen till en bättre plats!
Jag har börjat förstå mitt värde och när en gör det blir så många saker som varit svåra så lätta och att stå upp och ta hand om sig själv blir en självklarhet."

"Den här kursen har betytt väldigt mycket för mig och påverkat många områden av mitt liv. Jag är tacksam för detta space, att ha kunnat vara ärlig med tankar, känslor och rädslor. Att ha fått utmana mig i ett hållet space."

"Maria är en fantastisk guide till det kvinnliga himmelriket. Under kursen kände jag mig trygg och nyfiken. Detta utforskande önskar jag alla kvinnor att få ta del av"
----------------------------------------------------------------
Om Maria:
Maria är Yoni Mapping Therapist och möter kvinnor både i enskilda sessioner och i grupper. Hon arbetar även som massageterapeut och är i grunden Friskvårdspedagog och personlig tränare.

Yoni Mapping Therapy är är holistisk metod för kvinnors bäckenhälsa utvecklad av Bonnie Bliss. Den består av coaching och yonimassage.

Läs mer om Maria och Yoni Mapping Therapy på: www.yonipower.se