Online coaching

Vill du prata om din sexualitet och 

förbättra din relation till dig själv? 

Om du vill prata om din sexualitet och din relation till dig själv kanske online coaching är något för dig?!

Känner du att du skulle vilja förbättra din relation med ditt sexuella jag? Väcka henne till liv kanske, eller  lära dig mer om hur du fungerar, känna mer njutning, bena ut och släppa taget om saker som håller dig tillbaka, älska dig själv mer?

Många av mina Yoni Mapping Therapy klinenter uttrycker en stor tacksamhet för att äntligen få prata om sina funderingar med en neutral person. Kanske har man ingen att prata med, kanske känns det för intimt, för läskigt att prata om sex, kön, mens, onani. 

Med mig kan du prata om ALLT.  Hela du är välkommen med alla dina funderingar och jag skulle verkligen vilja ge dig det stöd du behöver för att förbättra din realtion med dig själv. 

Ett samtal är 60 minuter och sker via telefon eller Skype/Zoom beroende på din preferens. Du väljer ämne att prata om och jag coachar dig och föreslår "hemläxor" - övningar att göra som hjälper dig att närma dig ditt mål. 

Om du känner dig dragen till den här typen av coaching men osäker kan du alltid boka ett första kostnadsfritt 15 min långt möte där vi kan känna in varandra och sen kan du bestämma om du vill gå vidare och boka en session eller flera.  Hör av dig via mail om du har några frågor eller vill boka ett första kort samtal:  yonimapping@gmail.com

Så snart du bokat en tid hör jag av mig så bestämmer vi hur mötet ska ske, via telefon eller online.