32078987_10155640693281483_146732601275580416_npng

Jag brinner för att guida kvinnor när de bestämt sig för att lära
sig mer om sig själva och att hitta sin kraft.
När vi känner och vågar uttrycka våra behov växer vi
och kan ge vår unika gåva till världen
Jag är Yoni Mapping Therapist men också Kost och friskvårdspedagog, personlig tränare, Svensk klassisk massör och tantramassör.
Att jag bestämde mig för att arbeta med kvinnor och vår sexualitet beror på att jag, äntligen, insåg hur viktig den är.
Jag levde länge med rädsla för att sticka ut och synas. Jag var rädd för att inte accepteras och gjorde mig själv liten och snäll. Jag genomgick en abort som lämnade mig avstängd - både kroppsligt och känslomässigt.  Jag levde liksom i en bubbla, därinne var det tryggt och säkert men också väldigt begränsat. 
En dag tog energin därinne slut  - för fyller man inte på med livskraft så tar den förr eller senare slut. Så jag bestämde mig för att börja våga. Våga ha behov och våga ha känslor. Våga synas och våga höras. Jag hittade tillbaka till min borttappade sexualitet och där hittade jag också min glädje och min livskraft. 
 
Vår sexuella energi och vår livskraft är en och samma och det vi ger energi växer.  
Livet är ett mirakel och vi kan uppleva så mycket njutning i våra kroppar och ändå ägnar vi inte mer tid åt att utforska dem. I sexualiteten finns det så mycket skam och förbud, men det är din kropp, du får göra vad du vill med den. Utforska den! Var nyfiken på dig själv och på din njutning! Låt dig själv bli överraskad över hur fantastisk din kropp är! 

Njut av livet!