Bäckenmassage

I bäckenmassagen arbetar vi specifikt med insida lår, baksida lår, kring höfterna, ländrygg, mage, rumpa och också - om man vill - stretch av perineum och en intern massage av vaginan. Sessionen börjar men en  kortare ryggmassage för att ytterligare främja avslappning.

Det här är en massage för att mjuka upp spända muskler och arbeta med triggerpunkter - i sessionen arbetar vi inte med sexuell energi och inte heller med de upplevelser som kan ligga bakom spänningarna. Vill man ha hjälp och guidning i att bearbeta ett trauma/svåra känslor är Yoni Mapping Therapy ett bättre val.

I den här massagen arbetar vi direkt med de spända musklerna.  

Vi arbetar i ett intimt område och jag har stor respekt för att det kan kännas nervöst eller obekvämt. Jag försöker göra sessionen så bekväm och avslappnad som möjligt och börjar alltid med ett kort samtal om vad du har för önskemål med massagen. En intern massage av bäckenbotten sker bara efter att jag noggrant frågat om det är det du vill och då använder jag handskar.  

Massagen sker på madrass på golvet eller massagebänk och i slutet av sessionen vilar du ca 10 minuter och stannar i känslan av avslappnade muskler. Du är naken under massagen, men rummet är uppvärmt och jag täcker dig med handukar och filtar efter behov.