Behöver du närhet eller någon som lyssnar?

Närhet, kramar, sällskap

Behöver du kramar och närhet

Kramar är läkande. När vi kramas utsöndras hormoner som får oss att bli lugna och må bättre. Ibland kan det kännas enklare att krama någon vi inte känner och som inte känner oss.

Icke sexuellt

Jag erbjuder beröring och uppmärksamhet med hänsyn till dina behov, preferenser och gränser. Kanske behöver du känna glädjen i att få vara nära, avslappningen eller kanske behöver du gråta i någons famn. En session kan innehålla kramar och mys men också samtal, vänskaplig massage, vi kan gå ut och äta, gå på bio, dansa, sova eller vad du vill - så länge det är vänskapligt dvs. icke sexuellt.  

Gränser

I början av mötet talar vi om gränser, både dina och mina. Gemensamt för alla möten är att de är icke sexuella. Närhet och beröring kan absolut förekomma, men av icke sexuell karaktär. Det betyder också att ingen av oss är naken under mötet. Jag dricker inte alkohol och tar inga droger. Ett möte är minst 1h. 

Anonymitet och diskretion.

Skulle vi senare ses i något annat sammanhang behöver du inte oroa dig - jag kommer inte tala med dig om det, jag kommer inte berätta för någon att du varit hos mig eller vad du talat om.

Priser och bokning, se nedan. 


Någon som lyssnar

Behöver du någon som lyssnar?

Ibland känns det lättare när man fått tala med någon om det som tynger och ibland känns det lättare att tala med någon man inte känner och som man efteråt behöver träffa igen om man inte vill. 

Med mig kan du tala om vad du vill* och dina hemligheter stannar med mig. I mitt rum är det tryggt att vara, där kan man inte säga fel, där är det ok att prova nya tankar. Där är det ok att säga vad som helst och sen ångra sig.

Jag är inte samtalsterapeut och det här är inte coaching. Se mig istället som en vän som lyssnar med full uppmärksamhet på dig. Jag för inga anteckningar och ingen journal. Du kan be mig om råd men då behöver du förstå att mina råd kommer från mig som medmänniska med min begränsade syn.

Hos mig är hela du välkommen precis som du är - om du behöver gråta eller skratta. Kanske vill du ha en kram eller tala medan jag håller om dig.   

Anonymitet och diskretion.

Skulle vi senare ses i något annat sammanhang behöver du inte oroa dig - jag kommer inte tala med dig om det, jag kommer inte berätta för någon att du varit hos mig eller vad du talat om.


Mina gränser

Om du behöver en tröstande kram under samtalet ger jag gärna det, men det här är aldrig en sexuell kram och du får inte smeka mig, pussa mig osv. Du får aldrig vara naken och jag är heller aldrig naken.

Ett möte är minst 1h.   

*Om du talar med mig om pågående brott är jag dock skyldig att polisanmäla. 


Priser och bokning

1000 kr/h, 

Hör dig för för pris vid längre sessioner

Du betalar för ev nöjen och måltider.

Bokningsförfrågan sker via mail: maria@yonipower.se
Möten sker i mitt mottagningrum i Sävedalen eller (vid längre möten) på en plats du väljer.