Yoni Pleasure Session är en session för par där kvinnan står i centrum. Naturligtvis kan ett par bestå av två kvinnor, i det fallet ligger fokus på den ena av kvinnorna.   

Fokus ligger på kvinnan och hennes njutning. 
Vi startar sessionen med ett samtal om vad ni har för förväntningar och vad ni hoppas uppleva, vi sätter också upp gränser för vad ni vill uppleva. Sedan guidar jag en helkroppsmassage med olja - jag visar olika sätt att massera och partnern masserar kvinnan. Kvinnan får om hon vill ta emot en 4-handsmassage. Därefter går vi vidare till yonimassagen - jag masserar och beskriver vad jag gör. Det här är en massage utan mål, utan prestationskrav. Den utförs med mjukhet och kärlek. Om kvinnan vill utforskar vi g-punkten och cervix. Partnern ser på och får sedan möjlighet att prova de olika teknikerna. Massagen har som sagt inget mål, men intentionen är att ge kvinnan en njutningsfull upplevelse.
Allt sker naturligtvis med kvinnans samtycke och hon har hela tiden möjlighet att säga stopp och sätta upp nya gränser. Hon uppmuntras också att kommunicera vad som känns bra och hur beröringen kan justeras för att kännas fantastisk. Fokus ligger som sagt på kvinnan och hennes njutning.

Efter massagen har vi ett litet avslutande samtal. Tid totalt ca 2-3h.  
Jag vill helst ha träffat kvinnan i en Yoni Mapping Therapy session innan jag tar emot paret - gärna minst en vecka mellan sessionerna.

Maila för mer info och bokning.